WhatsApp
  • +90 505 778 7024
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aile Sağlığı Merkezi Web Site Tasarımı

04 Mart 2017

Aile Sağlığı Merkezi Web sitemiz 36 SAATTE teslim edilmekte, kurumsal, kaliteli, güncel ve amaca yönelik olarak hazırlamış olup, görsel estetik ve mobil uyumlu tasarımdır. Sağlık Bakanlığı aile Hekimliği Yönetmeliğine uygun OLARAK TASARLANMIŞTIR.

Aile Sağlığı Merkezi Web Site Tasarımı

Yönetim Panelli ve Mobil Uyumlu Aile Sağlığı Merkezi Web Sitesi

Sitenin tema ve içerik yönetimi tamamen web tabanlı yönetim araçlarıyla gerçekleştirilmektedir. İnterneti olan her ortamdan yönetim paneline ulaşabilir, herhangi bir program bilgisi gerektirmeden içeriklere ulaşabilirsiniz. İstediğiniz kadar içerik girebilir, önceden girilen içeriği değiştirebilirsiniz.

Sağlık Aktüel Haberleri, Güncel Haberleri, Sağlık ile ilgili gelişmeleri, sitenizde olmasını istediğiniz paylaşmak istediğiniz güzel anlarınızı yönetim panelinizle rahatlıkla profesyonel bir kişiye ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz. Sitemizde kategorilendirme sistemi mevcut olup yeni girdiğiniz verilerde kategorisini seçtiğinizde alt sayfalara kendisi rahatlıkla yerleşmiş olur.

Sitemizin iletişim bölümünde google map üzerinden Aile Sağlığı Merkezimizin ulaşım haritasına ve Aile Hekimleriyle irtibat kurulmasını sağlayan iletişim formu mevcuttur.

VİDEO GALERİ MODÜLÜ - FOTOĞRAF GALERİ MODÜLÜ - AİLE HEKİMİNE İLETİŞİM MODÜLÜ - HESAPALAMA MODÜLÜ - SAĞLIK ÖZEL NUMARALAR MODÜLÜ - DUYURULAR MODÜLÜ - SAĞLIK AKTÜEL HABERLERİ MODÜLÜ - SLAYT SHOW MODÜLÜ

ANA SAYFA ÜZERİNDE MODÜL YERLERİ DÜZENLENEREK bağımsız çalışmalar yapılmaktadır.

Aile Sağlığı Merkezi Logo Tasarımı

Web Sitenizin için size özel Logo Tasarımı yapılmaktadır.

Alan Adı - Hosting

Aile Sağlığı Merkezi Web sitesi alan adları www.asmadı.com uzantılı olarak bağımsız alınmaktadır. talep eden aile sağlığı merkezlerine www.asmadı.gov.tr uzantılı resmi adres alınmaktadır. alan adı ve hosting hizmetlerinin yıllık maliyeti ................ TL dir.

Aile Sağlığı Merkezi Web Siteniz 36 saatte kurulumu tamamlanmış vaziyette teslim edilmektedir.

Hesaplama Modülleri

Web sitemizde Bebek Aşı Takvimi - Gebe Aşı Takvimi - Beden Kitle İndeksi - Yetişkin Bel Çevresi hesaplama vb. ihtiyaç dahilinde güncel hesaplama kodları mevcuttur.

Sağlık Özel Numara - Alo Sağlık Hatları

Web Sitenizde özel olarak bilinmesi ve ihtiyaç halinde ulaşılması gerekli telefon numararı modülü mevcuttur. 112 - 113 - 114 - 122 - 171 - 182 - 184 - 191

Aile Sağlığı Merkezi Web Site Zorunluluğu

AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ/BİRİMİ GRUPLANDIRMA kriterlerine göre A Sınıf Aile Sağlığı Merkezi/Birimi aktif güncel web sitesi bulundurma zorunluluğu vardır.

Teknik Destek

Web Sitenizde oluşacak problem ve istekleriniz için teknik destek hizmeti mevcuttur.

sizlerde estetik ve tüm cihazlarda kullanabileceğiniz aile sağlığı merkezi web sitesi istiyorsanız irtibata geçiniz.

Ulubey Web Tasarım Merkezi, 2011’da kurulmuş, web tasarım, SEO danışmanlığı, Arama Motoru Optimizasyonu, logo ve Kartvizit tasarımı gibi hizmetleri profesyonel bir şekilde gerçekleştirmektedir.


İletişim

  • Turgutlu / Manisa
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 0 505 778 7024
Üst Üst